Aktuel viden om ingredienser til dyrefoder

Feedback er et fagligt magasin med aktuel viden om ingredienser til dyrefoder udgivet af DSM Nordic. Ideen bag magasinet har været et ønske om at lette indgangen til faglig viden og gøre det nemt at holde sig opdateret.

Magasinet udkom første gang i slutningen af 2010 som et trykt magasin sendt ud til mere end 500 modtagere i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Feedback har i dag en trofast læserskare i hele Norden.

Brugen af smartphones og tablets er i voldsom vækst og vores vaner og adfærd ændres drastisk. Fra foråret 2016 er Feedback derfor blevet et online magasin – en digital vidensplatform, et opslagsværk, et forum for dialog på farten. Alt det åbner op for nye spændende muligheder for læserne, der bl.a. får adgang til fagligt arkiv, links, relaterede artikler, debatfora m.m.

Feedback henvender sig til alle funktioner hos kunder og samarbejdspartnere i foderindustrien. Der er intet abonnement, men for at læse magasinet kræver det dog, at du opretter en profil med et personligt log in. Det giver en række fordele.

Opret profil og opnå en række fordele

Få adgang til:

 • Faglige artikler med fakta, foto, grafisk illustration, video og links til mere viden
 • Relaterede og mest læste artikler
 • Arkiv med alle tidligere fagartikler
 • Kommentarer på artikler og mulighed for at deltage i debatten.

Udgivelsesfrekvens:

Feedback er et specialmagasin, og artiklerne leveres af specialister fra DSM Nordic med speciale inden for fjerkræ, kvæg, svin og aqua på det nordiske marked. Ambitionen bag magasinet er at levere høj kvalitet af viden frem for hyppige opdateringer. Derfor vil magasinet opdateres en gang pr. måned. DSM vil opdatere dig som læser via et nyhedsbrev, når du opretter en profil.

Debat og brugen af magasinet:

Feedback kan kun læses i sin fulde længde, hvis du har oprettet en gratis profil. Det betyder også, at man kun kan deltage i debatten med en åben profil. DSM Nordic vil gerne fremme en saglig og faglig debat: Derfor forbeholder redaktionen sig retten til at slette eller moderere indlæg, som er useriøse, overtræder lovgivning eller på anden vis går over grænsen for en god tone. DSM Nordic bestræber sig på at besvare alle relevante kommentarer til en artikel samt øvrige henvendelser.

Hvem er DSM Nordic?

DSM Nordic er en del af DSM – et globalt videnskabeligt baseret selskab med fokus på sundhed, ernæring og materialer. DSM Nordic har fokus på innovative løsninger inden for ernæring med særlig viden om det nordiske marked.

Læs mere om DSM her

Kontakt redaktionen

Redaktør: Bo Groth Bendsen & Lisbeth Falk

Redaktionssekretær: Mathilde Forstholm
Grafisk design: Lars Bechsgaard

Udgiver: DSM Nordic

Har du ideer eller ønsker til emner, som redaktionen skal tage op, så kontakt os via kontaktformularen. Har du problemer med at oprettet en profil, så skriv til Lisbeth.Falk@dsm.com.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked