Bo Groth Bendsen

M.Sc. – Svinespecialist
(Sales & Marketing Manager, DSM Nordic/Baltic)

Bo Groth Bendsen er salgs- og marketingchef og svinespecialist i DSM Nordic/Baltic. Bo har ansvaret for de faglige projekter og fokuserer på produkt porteføljen, premixe m.m. Bo har bl.a. en baggrund fra Landbrugsraadet, Fødevaredirektoratet og Dansk Landbrugs Grovvareselsskab. Han er uddannet agronom.

+45 43 20 89 82

Brian N. Fisker

M.Sc. – Svinespecialist
(Market Development Manager, DSM Nordic/Baltic)

Brian Fisker er svinespecialist og fungerer som Market Development Manager i DSM for de nordiske og baltiske lande. Hos DSM har Brian desuden fokus på rådgivning og salg af enzymporteføljen. Brian har bl.a. 20 års erfaring fra Videnscenter for Svineproduktion, Landbrug & Fødevarer, inden han i 2012 kom til DSM Nordic/Baltic. Brian er oprindeligt uddannet agronom.

+45 43 20 89 86

Christer Ohlsson

Ph.D. – Drøvtyggerspecialist
(Market Development Manager, DSM Nordic/Baltic)

Christer Ohlsson er Market Development Manager for kvæg i DSM Nordic/Baltic. Christer er uddannet agronom med Ph.D. i grovfoderproduktion fra USA og har 13 års erfaring som forsker ved Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala og Aarhus Universitet, Foulum. Christer har også 12 års erfaring som produktchef og teknisk salgschef hos Medipharm og Chr. Hansen.

+45 43 20 89 75

Laura Locatelli

M.Sc. – Fjerkræspecialist
(Market Development Manager, DSM Nordic/Baltic)

Laura Locatelli er Market Development Manager for fjerkræ i DSM Nordic/Baltic med ansvar for fjerkræ produktporteføljen samt aktiviteter relateret til fjerkræernæring. Laura er uddannet agronom fra Argentina og har 18 års erfaring fra både foderindustri og fjerkræproduktion som teknisk salgschef i Argentina, USA, Spanien, Tyskland og Danmark hos bl.a. Evonik, Foss, Norel Animal Nutrition m.fl.

+45 58 24 05 16

Torben Hinrichsen

M.Sc. – Svinespecialist
(Technical Account Manager i DSM Nordic/Baltic)

Torben Hinrichsen arbejder til daglig som svinespecialist med fokus på ernæring af grise. Hos DSM har Torben derfor særligt fokus på rådgivning og salg af Eubiotics porteføljen. Torben er uddannet agronom og har gennem mere end 10 år arbejdet med fodring og ernæring af en-mavede dyr i virksomheder som Agrokorn, Arla Foods Ingredients og senest DLG.

+45 58 24 05 60

Lisa Petrén Bach Hansen

Cand. Scient Animal Science
(Technical Account Manager, DSM Nordic/Baltic)

Lisa Petréns fokusområde er support til teknisk salg af DSM's produktportefølje og ernæringsløsninger. Lisa er uddannet Cand. Scient indenfor Animal Science og har tidligere arbejdet i foderindustrien (NAG).

+45 58 24 05 85

Kontakt redaktionen

Redaktør: Bo Groth Bendsen & Lisbeth Falk
Redaktionssekretær: Mathilde Forstholm
Grafisk design: Lars Bechsgaard

Udgiver: DSM Nordic

Har du ideer eller ønsker til emner, som redaktionen skal tage op, så kontakt os endelig. Har du problemer med at oprettet en profil, så skriv til Lisbeth.Falk@dsm.com.